Öppet Hus den 11:e april + AI-fika

Nu har ni möjligheten att ännu en gång upptäcka och utforska vårt inspirerande makerspace. Ni kommer få en inblick i hur vi breddar basen och skapar förutsättningar för adekvat digital kompetens utifrån devisen ”hög grad av digital kompetens, men låg grad av skärmtid”.

”Hög grad av digital kompetens, men låg grad av skärmtid”.

Vi kommer att erbjuda två guidade rundvandringar genom miljöerna, och vårt sätt att tänka och hur vi gifter samman tankar från MITs Lifelong Kindergarten med SPSMs tillgänglighetsmodell och vår läroplan för förskolan. En på förmiddagen och en på eftermiddagen.

AI-fika

Mellan 16.00 och 18.00 kommer vi öppna upp för att bekanta sig med olika AI-program i och utanför förskolan – men med 100% fokus kring barn och vuxnas lärande. Dels får ni testa program, men också en chans att diskutera med kollegor och kanske lyssna till klokskap från någon forskare eller kunnig i fältet.

Några frågor? Maila per.falk@sundbyberg.se

Intresseanmälan för rundvandring och AI-fika

Rundvandringen är öppen för alla, men till AI-fikat kommer verksamma i Sundbyberg ha första tjing då platserna är begränsade. Men anmäl intresse så ser vi hur många som är intresserade och hur vi kan möta upp behoven.

Varmt välkomna!

1 Kommentar on “Öppet Hus den 11:e april + AI-fika

  1. Äntligen! Har ju hört så mycket om er verksamhet, men inte varit på besök.
    Vore kanon få komma när barn och personal visar upp Kvasar.
    Mvh
    Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *